top of page

Hos Vivolex Advokatfirma er vi specialiseret i fast ejendom og rådgivning til boligkøbere. Det er særligt køb og salg af fast ejendom der er vores kernekompetence, og vi bistår hvert år klienter ved køb/salg af fast ejendom for en samlet værdi på ca. 250.000.000 kr.  Nedenfor kan du læse lidt om hvilket ydelser vi tilbyder, og du altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til en ejendomshandel. 

BOLIGKØB:

Vores erfarne boligadvokat Silas Hecht kan hjælpe dig med alle aspekter af et boligkøb, og du kan møde ham både i København og Køge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SELVSALG:

Internettet har gjort det nemmere, at sælge sin bolig selv. Særligt salget af en ejerlejlighed i København på en god beliggenhed gør ofte en ejendomsmægler overflødig. Hvis du selv har fundet en køber til din ejendom, så kan Vivolex Advokatfirma hjælpe dig med, at udarbejde Købsaftale, indhente og fremlægge alle relevante bilag samt berigtigelsen (tinglysning osv.), hvis det ikke er købers advokat der skal stå for det. 

FAMILIEOVERDRAGELSE OG SKØDER:

Når en ejendom overdrages fra et familiemedlem til et andet, så udarbejdes der ofte ikke købsaftaler. I stedet for udarbejdes der bare et skøde. I nogle tilfælde betaler køberen i en familiehandel med et gældsbrev, og det kan vi naturligvis også hjælpe med. Læs mere her.

 

Vi kan vi levere alle former for skøder, dagen efter bestillingen er modtaget og bekræftet. 

ANSØGNING OM TILLADELSE TIL KØB AF FAST EJENDOM:

Hvis du ikke er dansk statsborger og ikke har boet i Danmark i mere end 5 år, kan der være behov for, at ansøge Civilstyrelsen om tilladelse til købet. Dette kan tage op til 4 uger, og det bør derfor være en af de førte ting du skal foretage dig i forbindelse med et boligkøb, hvis du ikke er dansk statsborger. Når der er behov for det, udarbejder og sender Vivolex Advokatfirma ansøgning om tilladelse til erhvervelse af fast ejendom i Danmark - uden det koster ekstra.

ERHVERVSEJENDOMME:

Køb og salg af erhvervsejendomme er en særlig disiciplin, der ofte kræver indsigt i både ejendomshandel samt bolig- og erhvervslejeret. Vi kan hjælpe med alle forhold relateret til køb eller salg af en erhvervsejendom. Ring til os på 31336064, og hør nærmere. 

FEJL & MANGLER:

Hvis det efter overtagelsen af en ejendom viser sig, at den ejendom du har købt er behæftet med fejl og mangler, så kan vi hjælpe dig med at vurdere, om der er grundlag for et erstatningskrav/krav om forholdsmæssigt afslag overfor sælger eller om du skal/kan søge dækning for kravet via din ejerskifteforsikring. Læs mere om tvister angående fejl om mangler her.

KØB OG SALG AF FAST EJENDOM

Silas.jpg

Advokatbistand i forbindelse med en almindelig privat ejendomshandel omfatter, en gennemgang af købsaftale og alle relevante bilag (f.eks. tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, årsrapport for ejerforening og meget andet).

 

Derudover sørger vi for, at der sker korrekt tinglysning af ejerskifte og afslutningsvis udarbejder vi refusionsopgørelse samt frigiver købesummen til sælger.

 

Vi tilbyder også prisforhandling forud for købsaftalens indgåelse, læs mere her.

​I forbindelse med et boligkøb opstår ofte et behov for, at udarbejde et testamente, tegne en livsforsikring og nogle gange også en samejekontrakt. Vores køberådgivning omfatter altid rådgiver vi altid omkring behovet for testamente, samejekontrakt og livsforsikring.

Læs  mere om testamente og samejekontrakt her.

 

Boligadvokat Silas Hecht, 31333064, sh@vivolex.com 

BLIV KONTAKTET AF EN BOLIGADVOKAT

Tak for din henvendelse, du vil blive kontaktet af en advokat hurtigst muligt.

bottom of page