top of page

RETSSAGER

Advokatbistand til retssager er en central del af Vivolex Advokatfirmas virksomhed. Vores generelle fokus på fast ejendom betyder, at vi er særligt dygtige til rets- og voldgiftssager vedrørende mangler ved fast ejendom, overpris ved køb/salg af andelsbolig, mangler ved byggeri samt entreprise- og erstatningssager.

 

De fleste privatpersoner har en retshjælpsforsikring via deres indboforsikring. Dette betyder, at de kan få prøvet deres sag ved retten, uden nogen særlig økonomisk risiko. Det eneste vores klienter skal betale for advokatbistand i disse sager er selvrisikoen på forsikringen, som normalt udgør minimum 2.500 kr. eller 10% af advokatsalæret. Så er eventuelle sagsomkostninger til modparten også dækket, hvis man skulle tabe sagen (erhvervsklienter med retshjælpsdækning skal også betale momsen af advokatsalæret). Vi hjælper altid med, at få afklaret mulighederne for retshælpsdækning, så alle omkostningerne ved sagen er  klarlagt, før en retssag anlægges.

Advokat Silas Hecht har "proceduretilladelse" og kan derfor føre din sag helt til Landsretten, så hvis du er blevet stævnet eller overvejer, at anlægge en retssag så kan kontakt os gerne for en vurdering af sagen.

BLIV KONTAKTET AF EN ADVOKAT 
bottom of page