top of page

Vivolex Advokatfirma tilbyder oprettelse af alle former for selskabsretlige dokumenter og rådgivning om selskabsret generelt. Nedenfor kan du læse lidt nærmere om nogle de ydelser vi tilbyder, og du er altid velkommen til at kontakte os  via kontaktformularen. 

STIFTELSE AF SELSKABER:

Vivolex Advokatfirma kan hjælpe dig med stiftelsen af et nyt selskab, herunder udarbejdelse af stiftelsesdokumenter, vedtægter og registrering hos Erhvervsstyrelsen. 

Hvis der er sket ændringer i selskabet. som f.eks. ny direktør eller bestyrelses medlem kan vi hjælpe med, at foretage registreringerne hos Erhvervsstyrelsen. 

NY MEDEJER (Investor)

Hvis du har behov for at få tilført kapital til din virksomhed, kan vi hjælpe med udarbejdelse af alle dokumenter og registrering af kapitalforhøjelse. Vi kan også hjælpe dig udarbejdelse af investeringsdokumenter og forhandling med en investor.  

EJERAFTALER:

Vores bistand i forbindelse med selskabsstiftelse er koncentreret omkring ejeraftaler. En ejeraftale regulerer det indbyrdes  retsforhold mellem  selskabets ejere, og handler blandt andet om, hvilke forpligtelser de forskellige deltagere i selskabet skal have,  hvordan skal overskudsdelingen være og hvornår og hvordan et evt. salg af anparter/aktier skal foregå. 

Det er en rigtig god idé, at udarbejde en ejeraftale tidligt i forløbet, når man starter en ny virksomhed. På den måde er der klare linjer for samarbejdet, og mange efterfølgende konflikter kan undgås med en god ejeraftale. 

FORRETNINGSBETINGELSER:

Vi har stor erfaring med udarbejdelse af forretningsbetingelser og bistår klienter indenfor mange forskellige brancher med dette. Særligt startups kan kan behov for hjælp og vejledning omkring udformningen af forretningsbetingelser, og  vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dit behov. 

VAREMÆRKEREGISTRERING:

Hvis du ønsker, at beskytte et varemærke kan vi hjælpe dig med, at registre både EU og DK varemærker.

ANPARTSOVERDRAGELSE:

Hvis du skal optage en ny partner eller sælge din virksomhed kan vi også hjælpe med udarbejdelsen af overdragelsesaftale og registreringen af de nye ejerforhold. 

 

 

 

SELSKABSRET

BLIV KONTAKTET AF EN ADVOKAT 

Tak for din e-mail. Du bliver kontaktet af en advokat hurtigst muligt.

bottom of page