Vivolex Advokatfirma tilbyder udvalgte selskabsretlige ydelser, primært til vores faste klienter. Nedenfor kan du læse lidt nærmere om de ydelser vi tilbyder.

STIFTELSE AF SELSKABER:

Vivolex Advokatfirma kan hjælpe dig med stiften af et nyt selskab, herunder udarbejdelse af stiftelsesdokumenter vedtægter og registrering hos Erhvervsstyrelsen. Hvis du ikke har behov for rådgivning i forbindelse med stiftelsen af et selskab anbefaler vi, at du stifter dit selskab via www.danskselskab.dk, da de tilbyder en billig og  god løsning til det.

ÆNDRINGER I SELSKABET: 

Hvis der er sket ændringer i selskabet, som f.eks. ny direktør eller bestyrelses medlem kan vi hjælpe med, at foretage registreringerne hos Erhvervsstyrelsen. 

EJERAFTALER:

Vores bistand i forbindelse med selskabsstiftelse er koncentreret omkring ejeraftaler. En ejeraftale regulerer det indbyrdes  retsforhold mellem  selskabets ejere, og handler blandt andet om, hvilke forpligtelser de forskellige deltagere i selskabet skal have,  hvordan skal overskudsdelingen være og hvornår og hvordan et evt. salg af anparter/aktier skal foregå. 

Det er en rigtig god idé, at udarbejde en ejeraftale tidligt i forløbet, når man starter en ny virksomhed. På den måde er der klare linjer for samarbejdet, og mange efterfølgende konflikter kan undgås med en god ejeraftale. 

VAREMÆRKEREGISTRERING:

Hvis du ønsker, at beskytte et varemærke kan vi hjælpe dig med, at registre både EU og DK varemærker.

ANPARTSOVERDRAGELSE:

Hvis du skal optage en ny partner eller sælge din virksomhed kan vi også hjælpe med udarbejdelsen af overdragelsesaftale og registreringen af de nye ejerforhold. 

 

 

 

SELSKABSRET

BLIV KONTAKTET AF EN ADVOKAT 

Tak for din e-mail. Du bliver kontaktet af en advokat hurtigst muligt.